Bulevardin Klinikka

Fibacon läheisyydessä sijaitseva lääkärikeskus ja yksityissairaala Bulevardin klinikka tarjoaa laajan palveluvalikoiman yleislääkäreistä erikoislääkäreihin. Tilamme ovat viihtyisät ja olemme panostaneet palveluun. Palveluihimme kuuluu kattavat tutkimusvalikoimat kuten laboratoriotutkimukset, röntgen, ultraääni, tietokone- ja magneettikuvaus. Fysio- ja toimintaterapeuttimme tarjoavat manuaalista terapiaa (OMT, Maitland), toimintaterapiaa ja antavat mm. post-operatiivista hoitoa sekä neuvontaa. Leikkaukset hoituvat modernissa sairaalassamme. Lue lisää palveluistamme: www.bulevardinklinikka.fi

EVO Kuntosalit

Kaikki mitä kuntosali-treenaamiseen tarvitset. Laadukkaasti ja helposti. EVO on kuntosali vaativaan makuun.

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi ja sen vuoksi tarjoamme vain yhtä EVO asiakkuusmallia.  EVO asiakkuudella voit harjoitella kaikissa EVO keskuksissamme Suomessa ilman sitoutumisaikaa. Haluamme, että saat itse päättää kuinka kauan haluat olla asiakkaamme.

Fibacon päätoimipisteen vieressä Eteläesplanadilla sijaitsee Evo Esplanadi, jonka tyytyväisiä salikävijöitä useat asiakkaamme jo ovat. Tutustu lisää   www.evofitness.fi

LadyLine Kannelmäki ja Myyrmäki

LadyLine kuntokeskukset tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita aikuisille naisille. Meiltä löytyy mm. kuntosali, ryhmäliikunta, Personal training, Ladyt65+ -ryhmä ja infrapunasauna ja tietysti Fibaco-palvelut. 

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on laidasta laitaan ja mukana on myös tunnit lämpöstudiossa mm. Pilates ja Jooga. Saleiltamme löytyvät infrapunasauna, hierovat tuolit, kosmetiikkaa pukuhuoneissa sekä aamupala aikaisille treenaajille.

Molemmat LadyLine keskukset sijaitsevat Kannelmäen ja Myyrmäen juna-asemien välittömässä läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tervetuloa viihtymään!

www.ladyt.fi

Fit24 Hyvinkää

Fit24 Hyvinkää on Rentto Hallin liikuntakeskuksessa toimiva monipuolinen kuntoklubi, joka on auki 24/7. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Tiloissamme on myös asiakkaillemme tarkoitettu sulkapallokenttä. Meiltä löytyy lisäksi monipuoliset ryhmäliikuntatunnit sekä livenä että virtuaalina.

Haluamme mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelukonseptin tarjoamalla asiakkaillemme kattavat Personal Training- sekä Fibacon yksilövalmennuspalvelut. Lue lisää

www.fit24.fi/hyvinkaa

Power Center Kerava

Kuntosalimme on hyvin varusteltu ja laitevalikoima kattaa vaativammankin kuntoilijan toiveet. Tilava kuntosali on hyvin ilmastoitu sekä valoisa ja meiltä löytyy myös oma naisten kuntosali. Avulias henkilökuntamme ja yhteisöllinen ilmapiiri auttavat saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin ja nopeammin. Tule heti tutustumaan veloituksetta!

www.powercenter.fi

Järvenpään Kuntokeskus Fortius

Saliltamme löytyy kattavasti laitteita sekä vapaita painoja, 2 kerrosta salitilaa, saunat, jäähdytetty ilmastointi, solarium ja UUTENA toiminnallisen harjoittelun tila sekä Fibaco-palvelut!

Tutustumiskäynti kuntosalille on aina ilmainen! Ota yhteyttä tai tule käymään!

Kuntosali sijaitsee aivan Järvenpään keskustassa, Mannilantie 42.

www.fortius.fi

Hyvinvointikeskus Huuma

Hyvinvointikeskus Huuman modernit tilat on otettu käyttöön vuonna 2010. Kuntosalilaitteistomme ovat maailmanluokan tasoa ja Huumassa viihtyy niin nuori kuin vanha! Ryhmäliikuntasalit ovat alueellisesti ja jopa valtakunnallisesti ainutlaatuiset, pukuhuoneemme edustavat ja asiakasystävälliset.

Asiakkaitamme palvelemme tarjoamalla monimuotoisia hyvinvointipalveluja saman katon alla; kahvila, kampaamo, kauneushoitola, hieroja sekä lapsiparkki takaavat kävijöille miellyttäviä kokemuksia päivästä toiseen.

www.clubhuuma.fi

Easyfit Porvoo

EasyFit Porvoo on juuri uudistunut monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tarjoamme edulliseen hintaan runsaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja ja laadukkaan kuntosalin.

EasyFitillä on nyt kuntoilutilaa yli 1000 m2. Tule tutustumaan uudistuneeseen keskukseen asiakaspalvelun aukioloaikana.  Tarkemmat tiedot löydät allaolevasta linkistä.

http://www.easyfit.fi/porvoo/

Oz MAX

Liikunta- ja Xtremekeskus Oz MAX on todellinen liikkujan toiveuni ja Xtreme-harrastajan ihmemaa! Meillä kohtaat laajan joukon liikunnan ammattilaisia ja saat palvelua! Keskity elämykseen, löydä uusia näkökulmia omaan liikkumiseesi tai vaikka perheen eri sukupolville. Kokeile itsenäisesti omia rajojasi tai hae liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaisten tukea tavoitteissasi.

http://www.ozmax.fi

Oulun Korkeakoululiikunta

Oulun korkeakoululiikunta on yliopiston, ammattikorkeakoulujen, ammattiopiston ja koulutuskuntayhtymän oma liikuntapalvelu Oulussa ja sen lähialueilla. Kaikki tarjoamamme liikunta- ja hyvinvointipalvelut löytyvät näiltä sivuilta.

Kokeile löydätkö omasi – me otamme haasteen vastaan!

http://www.oulunkorkeakoululiikunta.fi

Omavalmentajasi Marja Juntunen

Marja toimii Fibaco Performance Coachina Porvoon keskustassa EasyFitillä ja Hinthaarassa omalla PT-Studiollaan. Pitkän työkokemuksen liikunnan parissa omaavan ja monipuolisesti kouluttautuneen Marjan valmennuksessa ei jää epäselväksi miten tavoitteet saavutetaan.

Hierontapaja Tero Paappanen Tmi

Mäntsälän Kuntokeitaan tiloissa Fibaco palveluista vastaa Tero Paappanen. Terolla on itsellään menneisyys jääkiekon parissa ja on sittemmin tehnyt paljon töitä käsillään HierontaPaja:ssaan. Loogisena jatkumona oli näiden taitojen yhdistäminen, lisäkouluttautuminen ja siirtyminen liikunta-alalle.