Asiakaskokemuksia! 9.1.2017

TULOKSET- julkaisusarjassamme asiakkaamme pääsevät kertomaan omista saavutuksistaan. Lyhyemmät tarinat julkaistaan pelkästään somessa ja pidemmät tarinat pääsevät myös blogiin asti. Tällä kertaa vuorossa viime syksynä Sport-lehdessäkin vilahtaneen naisen tuloksia.

” Olen harjoitellut Fibacolla ja sen harjoitusohjelmien ideologian mukaisesti kohta vuoden ajan. On ollut mielekästä huomata nopeasti tuloksia niin liikkuvuudessa kuin voimatasojen parantumisessa ja siirtää harjoittelussa oivaltamani asiat arkeen sekä harrastamiini lajeihin, kuten joogaan ja tennikseen. Istumatyö jumittaa niska-hartiaseutuani päivittäin ja sen palautumiseen avun löytäminen on ollut helpottavaa. Lisäksi olen jopa innostunut opettelemaan juoksutekniikkaa, vaikka se on ollut yksi inhokkilajeistani, mutta tekniikan kehittyessä ja voiman lisääntyessä juoksustakin voi näköjään tulla mukaansa tempaavaa!

Riittävä haastavuus, asiantunteva ohjaus ja tekemisen meininki ovat minulle tärkeitä elementtejä harjoittelussa. Ohjaajani, mieletön ammattilainen ja todellinen tsemppari, onkin onnistunut siinä loistavasti – harjoittelu voi toden totta olla yhtä aikaa tehokasta ja hauskaa! Suosittelen treeniä lämpimästi kaikille, jotka haluavat oivaltaa kehostaan ja harjoittelusta jotain aivan uutta sekä saavuttaa tavoitteensa! ”
– Sanna Nokka