Kolme muskettisoturia: Finnish Challenge Vierumäki

peter erofejeff2

Selailen työni puolesta tulosluetteloa miten firmamme edustajat ovat pärjänneet tänään Challenge Tourin kisassa ja ensimmäisenä hymyilyttää kun silmiini osuu Peter ”Patu” Erofejeffin -5. Fantastista työtä herralta, jonka kanssa kävin vielä vuorokausi sitten puhelimessa läpi kroppaan liittyviä juttuja.

Ei tarvinnut pitkään selailla niin päällikkökin eli Joonas Granberg löytyy tuloksella -2.

Lajin seuraamisen kannalta epämiellyttävää sykkeen nousua aiheuttaa kun pääsen johtajan eli Oliver Lindellin kohdalle: kaksi ensimmäistä väylää ja +5. Tilanne vaatii puhelinrumban kahdelle ensimmäiselle herralle ja myöhemmin selvityksen viimeisestä sankarista.

 

 

Joonas Granberg:

”Vedettiin sinun kanssa alkuviikosta aika kova treeni niin ei ole vielä siitä kroppa täysin auki, mutta tämä on hyvä kun seuraaville päiville se sopivasti aukeaa ja sitten se onkin tikissä päätöspäiviin. Draivipeli oli hakusessa kun ei se kroppa vielä vastannut huutoon, mutta rautapeli oli hyvää kuten myös puttaaminen. Kaiken kaikkiaan oli mahdollisuus tehdä parempi kortti kuin mitä tulostaulu kertoo.”

Patu Erofejeff:

”Jalat olivat suhteellisen raskaat kovan treeniviikon jäljiltä, mutta etäopastetut liikkeet auttoivat hartiaongelmiin, jonka myötä kroppa tuntui tukevalta asennon kannalta ja
kaikki mailat tuntuivat tottelevan isäntää. Viimeisen reiän turha bogey harmittaa, mutta se nyt lähinnä jättää nälkää huomiseen.”

Oliver Lindell

Lindellin haastattelu menee myöhempään iltaan ja samalla saankin myös todella tarkkaa infoa päivän tapahtumista kun kollegani Tuomas Pollari on ollut edustamassa firmaamme Oliverin fysiikkavalmentajana ja caddiena.

Tässä vaiheessa voinkin huojentuneena todeta Lindellin hermojen ja vartalon olevan rautaa, sillä johtaja on kelannut pois alun siiman ja on tilanteessa +1. Jokainen klubipelaaja voi kokeilla samaa huonon alun jälkeen.

-Topi