Testaamme fyysisen suorituskykysi sekä suunnittelemme valmennus kokonaisuuden sinun tarpeisiisi.

Valmennuksessa korostamme lajisi biomekaniikkaa sekä kehitämme fysiikkasi vastaamaan lajin vaatimustasoja.

Harjoittelu ennaltaehkäisee vammoja, parantaa suorituskykyä ja antaa edellytykset nousta lajisi huipulle.

” Olen oppinut käyttämään luistelussa tarvittavia lihaksia paremmin ja yleisesti kehon tuntemus on parantunut. Pystyn nykyisin ylläpitämään peliasennon vaivattomammin. Koen myös kehoni palautuvan nopeammin; jaksan neljän pelin viikolla pelata kaikki ottelut hyvällä temmolla, kun lihaksisto ei väsy niin helposti. Olen huomannut lyhyessä ajassa suoria hyötyjä jääkiekon peluuseen.”

Iikka KangasniemiAmmattijääkiekkoilija

”Yhtenä vahvimmista ominaisuuksistani on tasaisuus. Fibacon fyysinen valmennus auttaa minua parantamaan ja säilyttämään liikkuvuuden ja kehonhallinnan sekä nopeuttaa palautumistani.”

Oliver LindellAmmattigolfari

” Käytän Fibacon fysiikkavalmennusta tuki- ja erikoisharjoitteluun golfissa. Olen saanut apua rasitusvammoihin, jolloin mahdollisimman terve ja toimiva keho mahdollistaa oman pelitasoni maksimoimisen. ”

Noora KomulainenAmmattigolfari

” Harjoittelu Fibacolla on lisännyt liikkuvuuttani ja kehoni tuntuu elastisemmalta sekä vahvemmalta. Valmennuksen avulla olen mm. saanut apua vaivojen hoitoon, ymmärtänyt syvien lihasten toiminnan merkityksen ja saanut sitä kautta kehoni toimimaan liikeketjuina kokonaisuudessaan paremmin. Yleisesti kropassa on sellainen hyvä, tasapainoinen tunne. Tärkeää on myös ollut henkilökohtainen harjoitussuunnitelma sekä -ohjelmat. Ja plussana treeneissä on Fibacon positiivinen, yhteisöllinen ja rento ilmapiiri! ”

Emma LaineTennisammattilainen

Seuraava askel lähemmäksi lajisi huippua.