Selvitämme oireidesi syyt ja niiden seuraukset sekä luomme henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman.

Fysioterapiassa hoidamme kuntoutuksen ja samalla vahvistamme kehoa kokonaisvaltaisesti.

Aktiivisen kuntoutuksen jälkeen pyrimme laadukkaalla ohjauksella ennaltaehkäisemään mahdollisia vammoja ja parantamaan toimintakykyä.

Kuntouttava harjoittelu

Kärsitkö kivusta? Yleisimmät tuki- ja liikuntaelinvaivat kuten niska-hartia-, polvi- ja selkäkivut ovat hoidettavissa oikeanlaisella harjoittelulla. Fysioterapia on tehokkaimmillaan, kun siinä yhdistetään terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä sekä omatoimiharjoittelua.

Aluksi fysioterapeuttimme kartoittavat oireesi ja niiden syyt. Kartoituksen pohjalta luomme henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman. Fysioterapian tavoitteena on saavuttaa hyvä liikunta- ja toimintakyky ilman kipuja. Tämän jälkeen pyrimme vahvistamaan terapeuttisella harjoittelulla kehoa kokonaisvaltaisesti ja parantamaan suorituskykyä.

Fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Kuntoutat vaivasi sekä kehität samalla fyysistä kuntoasi.

Fysioterapiapalvelut:

  • lähetteellä
  • ilman lähetettä
  • maksusitoumuksella

Fibaco on yksityinen terveydenhuollon palveluntuottaja. Fysioterapia-, jalkaterapia- ja hierontapalvelumme ovat AVI:n valvomaa lakisääteistä toimintaa.

Fysioterapiaan?

”Urheiluvammojen kuntoutus sekä myös toipumisen jälkeen parhaaseen mahdolliseen kisakuntoon pääseminen onnistuu Fibacolla loistavasti. Heiltä löytyy moneen urheilulajiin ammattitaitoinen fysioterapeutti, joka osaa keskittää kuntoutuksen ja valmennuksen juuri sinun lajiin sopivaksi.”

Jami NumminenMotocross