Hyvinvointia yrityksesi parhaaksi.

Työkyky- ja työhyvinvointipalvelut

Suorituskykyä ja työtehokkuutta!

TyKy Online

Kick Off -päivät

Työkykyprojektit

Tyky Online

Kamppailetteko etätyön aiheuttamista työhyvinvointihaasteista? Niskahartiaseudun oireiden, selkäongelmien ja kansantautien juhlakuukausien alettua on hyvä muistaa mitä voimme tehdä tässä ja nyt.

LIVE-treenit ja -luennot etänä henkilöstösi tarpeiden ja toiveiden mukaan! Valitse valmiista vaihtoehdoista tai räätälöidään yhdessä yrityksenne henkilöstölle spesifit tunnit.

VIDEO-treenit henkilöstölle. Elvytä kehoa ja virkistä mieltä istumatyön ohessa! TYKY-TAUKOJUMPAT ovat viiden (5) videon työhyvinvointikokonaisuus.

  • Jokainen video sisältää 5 min. helpon ja tehokkaan taukojumpan toteutettavaksi työpäivän lomassa.
  • Harjoitukset on suunnitellut fysioterapeutti ja videoita tähdittää näyttelijä Aku Hirviniemi.
  • Henkilöstön koosta ja käyttöjaksosta riippuen alkaen 5€/hlö/kk +alv.

Pyydä tarjous

Virkisty, viihdy ja palaudu Kick Off -päivässä!

Kesäkuusta 2020 lähtien pystymme taas pitämään alle 50 hlön hyvinvointipäiviä!

Hyvän kunnon, fyysisen aktiivisuuden sekä terveellisten elämäntapojen yhteys työssäjaksamiseen ja stessin vähentymiseen on kiistaton. Liikunnallisen harrastuksen aloittaminen on helppoa ja kynnys siihen matala, kun se toteutetaan lähtötaso ja vahvuudet huomioiden. Fibacon työhyvinvointia edistävissä paketeissa lähestymistapa terveyteen on kokonaisvaltainen.

Kick Off -päivät rakentuvat yleisimmin teeman mukaisesta luennosta, treeniosuudesta ja rennosta saunomisesta lounaalla/välipalalla höystettynä.

Pyydä tarjous 

Fibacon työkykyprojektit

Hyvinvointi näkyy työyhteisössä parempana tuottavuutena, henkilöstön sitoutumisena sekä yleisen ilmapiirin energiatason parantumisena. Hyvinvoivan työntekijän on helppo tuoda oma potentiaalinsa ja osaamisensa esille. On tärkeää, että työyhteisössä koetaan, että heidän hyvinvoinnillaan on väliä!

Fibacon kattavat työkykyprojektit ampaisevat käyntiin työyhteisön teemapäivällä. Päivän jälkeen työyhteisön jäsenet saavat itselleen henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa kartoitetaan kehon toiminnallisuuden tila, fyysisen aktiivisuuden tarve, yleinen vointi, sekä käydään läpi omakohtainen harjoitusohjelma. Palvelukokonaisuuksiin yhdistämme myös henkisen valmennuksen ja työnohjauksen. 

Pitkän aikavälin projektien tarkoitus on saada fyysiseen aktiivisuuteen ja terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin henkilökohtainen tuki, mittaus ja seuranta. Tämän avulla taataan, että hyvinvointia ja jaksamista edistävät muutokset motivoisivat ja olisivat pysyviä. Suuria muutoksia ei saada aikaan hetkessä, vaan ne vaativat sitoutumista, henkilökohtaista seurantaa, jatkumon sekä mahdollisuuden muuttaa kurssia mikäli tarve vaatii.

Työhyvinvointijaksot räätälöidään yhdessä Fibacon ammattilaisten kanssa työyhteisöstä nousseiden tarpeiden, toiveiden ja aikataulujen mukaan ja ovat kestoltaan 1-24kk.

Lisätietoja ja esittelyajanvaraus

Referenssit

Barona
Arvid Nordquist
HPP Asianajotoimisto
Intera Partners
Lakewood