Uudenaikaisia ja henkilökohtaisia palveluja.

Työkykypalvelut.

Suorituskykyä ja työtehokkuutta!

Aloita työhyvinvointikartoituksella!

Yrityksen työhyvinvointikartoitus

Tunnistatko miten henkilöstösi voi?
Haluaisitko henkilöstöllesi työvälineitä oman hyvinvoinnin parantamiseen?
Tiedätkö eri mahdollisuuksista työhyvinvointipalvelutarjonnassa?

Työhyvinvointikartoituksen taustatietokysely auttaa sinut alkuun, jonka jälkeen saat veloituksettoman työhyvinvointikonsultaation.

Kick Off -päivä

Virkisty, viihdy ja palaudu!

Hyvän kunnon, fyysisen aktiivisuuden sekä terveellisten elämäntapojen yhteys työssäjaksamiseen ja stessin vähentymiseen on kiistaton. Liikunnallisen harrastuksen aloittaminen on helppoa ja kynnys siihen matala, kun se toteutetaan lähtötaso ja vahvuudet huomioiden. Fibacon työhyvinvointia edistävissä paketeissa lähestymistapa terveyteen on kokonaisvaltainen.

Kick Off -päivät rakentuvat yleisimmin teeman mukaisesta luennosta, treeniosuudesta ja rennosta saunomisesta lounaalla/välipalalla höystettynä.

Pidämme huolen ajankohtaisista terveyssuosituksista ja järjestämme Kick Off -päivät turvallisesti.

Työkykyprojekti

Hyvinvointi näkyy työyhteisössä parempana tuottavuutena, henkilöstön sitoutumisena sekä yleisen ilmapiirin energiatason parantumisena. Hyvinvoivan työntekijän on helppo tuoda oma potentiaalinsa ja osaamisensa esille. On tärkeää, että työyhteisössä koetaan, että heidän hyvinvoinnillaan on väliä!

Fibacon kattavat työkykyprojektit ampaisevat käyntiin työyhteisön teemapäivällä. Päivän jälkeen työyhteisön jäsenet saavat itselleen henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa kartoitetaan kehon toiminnallisuuden tila, fyysisen aktiivisuuden tarve, yleinen vointi, sekä käydään läpi omakohtainen harjoitusohjelma. Palvelukokonaisuuksiin voidaan yhdistää myös henkinen valmennus ja työnohjaus. 

Pitkän aikavälin projektien tarkoitus on saada fyysiseen aktiivisuuteen ja terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin henkilökohtainen tuki, mittaus ja seuranta. Tämän avulla taataan, että hyvinvointia ja jaksamista edistävät muutokset motivoisivat ja olisivat pysyviä. Suuria muutoksia ei saada aikaan hetkessä, vaan ne vaativat sitoutumista, henkilökohtaista seurantaa, jatkumon sekä mahdollisuuden muuttaa kurssia mikäli tarve vaatii.

Työhyvinvointijaksot räätälöidään yhdessä Fibacon ammattilaisten kanssa työyhteisöstä nousseiden tarpeiden, toiveiden ja aikataulujen mukaan ja ovat kestoltaan 1-24kk. 

Referenssit

Barona
Arvid Nordquist
HPP Asianajotoimisto
Intera Partners
Lakewood