TULOSTA TYÖKYVYSTÄ

Suorituskyky on osa hyvinvointia. Haluatko työntekijöidesi voivan hyvin? Panostamalla suorituskykyyn saat samanaikaisesti niin hyvinvointia kuin työtehokkuutta!

” Tilastojen mukaan sairaspoissaolot maksavat suomalaisille yrityksille vuosittain n. 4,3 miljardia euroa.”  – Aon Empower Results 2018

” Tyky-investointien seurannasta ilmenee, että sairaspäivät voivat työkykyä ylläpitävän toiminnan ansiosta vähetä niin paljon, että hankkeisiin menneet eurot voivat tulla 10- ja jopa 20-kertaisesti takaisin. ” – Taloussanomat

RATKAISUT SÄÄSTÖIHIN

Tyky-palveluissamme yritykselle räätälöidään valmennus-, liikunta-, ravinto- ja luentokokonaisuudet yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

  1. Alkukartoitus ja -mittaus
  2. Toimenpiteet (valmennus ja itsenäinen harjoittelu)
  3. Loppukartoitus ja -mittaus

Autamme työntekijöitä yksilöinä ja ryhmissä työn kuormitustekijöiden hallinnassa, tuemme terveellisempään ravintoon, autamme harjoittelemaan oikein, motivoimme aktiiviseen elämäntapaan ja mittaamme edistymistä säännöllisin väliajoin yhdessä sovituin mittausmenetelmin.

VALITSE SÄÄSTÖTAVOITTEISIISI SOPIVA VAIHTOEHTO

– Olen yrityksen edustaja ja haluan veloituksettoman harjoittelukokemuksen sekä lisätietoa Fibacon työkykypalveluista! 

PALVELULUPAUS

Teemme kaikkemme motivoidaksemme työntekijöitä voimaan paremmin sekä panostaakseen enemmän omaan arjen hyvinvointiin.

Tuomme asiakkaillemme liikunnan pysyväksi osaksi elämää, jotta se motivoi ja tuo energiaa niin työhön kuin arjen muihin osa-alueisiin. Työhyvinvointipalvelut ovat räätälöitävissä niin, että jokainen työyhteisön jäsen voi nauttia yhtäläisesti niin aktiivisen harjoittelun kuin teoriatiedon siirtämisestä käytäntöön.

REFERENSSIT

Tiesitkö, että omalta eläkevakuutusyhtiöltä voi saada tukea työkykyä ylläpitävään hankkeeseen? Palvelumme täyttävät finanssivalvonnan kriteerit.