TULOSTA TYÖKYVYSTÄ

Suorituskyky on osa hyvinvointia. Haluatko työntekijöidesi voivan hyvin? Panostamalla suorituskykyyn saat samanaikaisesti niin hyvinvointia kuin työtehokkuutta!

” Tyky-investointien seurannasta ilmenee, että sairaspäivät voivat työkykyä ylläpitävän toiminnan ansiosta vähetä niin paljon, että hankkeisiin menneet eurot voivat tulla 10- ja jopa 20-kertaisesti takaisin. ” – Taloussanomat

RATKAISUT SÄÄSTÖIHIN

Tyky-palveluissamme yritykselle räätälöidään valmennus-, liikunta-, ravinto- ja luentokokonaisuudet yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

  • Hyvinvointipäivät
  • Testaus- ja ergonomiapalvelut
  • 3-24kk työkykyprojektit

Autamme työntekijöitä yksilöinä ja ryhmissä työn kuormitustekijöiden hallinnassa, tuemme terveellisempään ravintoon, autamme harjoittelemaan oikein, motivoimme aktiiviseen elämäntapaan ja mittaamme edistymistä säännöllisin väliajoin yhdessä sovituin mittausmenetelmin.

VALITSE SÄÄSTÖTAVOITTEISIISI SOPIVA VAIHTOEHTO

  • BASIC -sijoitus 200€ / työntekijä / 6 kk
  • ADVANCED -sijoitus 400€ / työntekijä / 6 kk
  • PREMIUM -sijoitus 800€ / työntekijä / 12 kk

– Olen yrityksen edustaja ja haluan veloituksettoman palvelukokemuksen sekä lisätietoa Fibacon työkykypalveluista! 

– Tai pyydä tarjous yrityksesi tiedoilla info@fibacogroup.com

PALVELULUPAUS

Hyvinvointi on suorituskykyä. Suorityskyky on työtehokkuutta. Teemme kaikkemme opettaaksemme ja motivoidaksemme työntekijöitä löytämään tasapainon hyvinvoinnin ja työtehokkuuden välille suorituskyvyn ja palautumisen kautta. Näin saavutamme pysyä tuloksia.

Tuomme asiakkaillemme liikunnan ja aktiivisen elämäntavan pysyväksi osaksi elämää, jotta se motivoi ja tuo energiaa niin työhön kuin arjen muihin osa-alueisiin. Työkykypalvelut ovat räätälöitävissä niin, että jokainen työyhteisön jäsen voi nauttia yhtäläisesti niin aktiivisen harjoittelun kuin teoriatiedon siirtämisestä käytäntöön.

REFERENSSIT

Barona
Arvid Nordquist
HPP Asianajotoimisto
Intera Partners
Lakewood

Tiesitkö, että omalta eläkevakuutusyhtiöltä voi saada tukea työkykyä ylläpitävään hankkeeseen? Palvelumme täyttävät finanssivalvonnan kriteerit.