Haluamme tarjota Tapahtumapäivänä kaikille mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen valmennukseemme ja yhteistyökumppaniemme palveluihin!

Teemme työtämme ihmisläheisenä asiantuntijatiiminä, joten saat varmasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Rohkeasti siis mukaan kokemaan uusia oivalluksia:

  • jalkojesi hyvinvoinnista ja juoksutekniikasta
  • oman kehon toiminnasta (liikkuvuustestaus, kehonkartoitus, Inbody-mittaus)
  • sekä saamaan lisää tietoa nykyaikaisesta fysiikkaharjoittelusta!

Sinä sekä ystäväsi olette tervetulleita!

(Yli 8 hlön ryhmävaraukset info@fibacogroup.com.)

TAPAHTUMAPÄIVÄ

perjantai 2.6

klo 10-16

Kaikille avoin tapahtumapäivä, jossa on saatavilla täysin vapaasti asiantuntijatietoa niin juoksusta kuin kehon toiminnasta ja kovasta treenaamisestakin.

  1. Valitse palvelut, joita haluat hyödyntää.
  2. Kerro kiinnostuksesi tutustumiseen linkin kautta.
  3. Sinuun otetaan yhteyttä 24 h sisällä ajanvarauksen tiimoilta, jolla myös varmistetaan kyseisen palvelun saatavuus sinulle.

Tai tule rohkeasti paikalle ja kysy vinkkejä ja apua haluamiisi asioihin!

INBODY KEHONKOOSTUMUSMITTAUS 25 € (norm. 35 €)

Mittaamme uudella InBody 270 -laitteella kehonkoostumustasi. Saat palautteessa tietoa mm. rasvaprosentistasi, lihasmassastasi ja viskeraalisen rasvan määrästä. Yhteenvedossa käydään läpi mitkä tekijät vaikuttavat tuloksiin ja kuinka voit vaikuttaa arvoihin.

Varaa oma mittausaika linkistä! 

JUOKSUANALYYSI 0 €

Ammattivalmentaja tekee sinulle henkilökohtaisen 15 min. juoksuanalyysin. Analyysi sisältää juoksun videoinnin matolla ja kattavan palautteen sinulle sopivaan juoksutekniikkaan sekä tuki- ja oheisharjoitteluun.

Varaa oma juoksuanalyysi linkistä! 

MINI-KEHONKARTOITUKSET 0 €

Kartoita kehosi 15 min. aikana. Ammattivalmentaja antaa palautteen kehosi toiminnallisuudesta muutamien testiliikkeiden avulla ja kertoo kuinka sinun kannattaisi harjoitella voidaksesi paremmin ja saavuttaaksesi tavoitteesi!

Varaa oma kartoituksesi linkistä!

ASICS JALKA-ANALYYSI 0€

klo 10-16

Asiantuntija Eerik Tölli tekee henkilökohtaisia 15 min. jalka-analyyseja kaikille halukkaille! (0 €)

Saat todella laadukkaan ja tarkan tietoiskun jaloistasi. Yhdistä tieto juoksuanalyysiin niin saat kattavan juoksijan tietopaketin!

Varaa oma analyysiaika linkistä!  Tai tule paikalle ja jonota vuoroasi.

LIIKKUVUUSTESTAUS 0 €

Ammattilainen testaa liikkuvuutesi monipuolisilla testiliikkeellä ja havannoi suoritustekniikkaasi. Saat palautteen kehosi liikkuvuudesta, kuinka se vaikuttaa hyvinvointiisi sekä kuinka sinun kannattaisi harjoitella sinulle sopivalla tavalla.

Varaa oma testiaikasi linkistä!

ZEROPOINT TUOTE-ESITTELY klo 10-15

Suomalainen Zeropoint on laadukas kompressiovaatteiden valmistaja. Tule kuulemaan lisää kompressiotuotteiden vaikutuksista urheilusuoritukseen ja siitä palautumiseen. Hyödynnä myös esittelytarjoukset!

YHDISTÄ ANALYYSEIHIN JA TESTAUKSIIN LYHYT RAVINTONEUVONTA!

Kysy mieltäsi askarruttavat kysymykset, pyydä vinkkejä ravitsemukseesi tai neuvoja kuinka tankata/palautua harjoituksesta!

Tervetuloa!