Selvitämme lähtötasosi kehonkartoituksella.

Laadukkaat valmennukset kohottavat fyysistä toimintakykyäsi sekä auttavat pitämään kehosi terveenä.

Saavuta tavoitteesi ja paranna suorituskykyäsi valmentajan avustuksella.

Henkilökohtainen valmennus

Oli tavoitteenasi painonpudotus, kunnon kohottaminen tai lihaskunnon parantaminen, oma ”personal trainerisi” auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ohjaajamme/valmentajamme/fysioterapeuttimme ovat ammattilaisia eri liikuntalajeissa. On lajisi esim. juoksu, golf tai crossfit, valmentajamme auttavat sinua suoritustekniikoissa, lajin vaatimissa fyysisissä ominaisuuksissa ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä.

Yksipuolinen kuormitus liikunnassa tai arjessa voi aiheuttaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten polvi-, olkapää- tai selkäkipuja. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ottavat huomioon kiputilasi ja auttavat pääsemään harjoittelulla kivuista eroon.

Yhdessä personal trainerisi kanssa kartoitatte lähtötasosi ja luotte suunnitelman harjoitteluasi varten.

Laadukkaiden valmennustuntien kautta varmistamme, että kehosi pysyy terveenä matkalla kohti tavoitteitasi.

Saavuta tavoitteesi ja vietä terveempää arkea!

”Harjoittelun myötä fyysinen kehonhallinta on parantunut, samoin lihaskunto. Golfissakin on tasoitus pudonnut – Jee! Yleisesti kiinnitän enemmän huomiota oman ajan ottamiseen kiireisessä työrytmissä.”

Anne FreyArvid Nordquist - Maajohtaja

”Aloitin Fibacolla treenaamisen kolme kuukautta selän luudutusleikkauksen jälkeen, koska halusin varmistua siitä että treenaan oikein, ja että keskityn treenaamisessa oikeisiin asioihin toipumiseni ja kokonaisvaltaisen hyvinvointini kannalta. 10kk ohjatun ja itsenäisen harjoittelun jälkeen kehon kannatukseni, liikkuvuuteni ja ryhtini ovat parantuneet, ja selän hyvinvoinnin kannalta olennaiset lihakset ovat vahvistuneet. Treenit iiriksen kanssa ovat olleet monipuolisia, super hauskoja ja haastavia yhtäaikaa, ja olen erityisesti pitänyt siitä, että tunnin ohjelma on joka kerta erilainen enkä tiedä mitä odottaa. Paitsi että hiki tulee takuuvarmasti :)”

Kirsi KeränenKuntoliikkuja

Tutustu valmennukseen, motivoidu ja rakenna oma tarinasi.