Kuntokeskus Liikku

Liikku on kuntosalitreenaajan unelma. Huippulaatuiset ja monipuoliset laitteet, modernit, valoisat tilat ja loistavat toimipistekohtaiset sijainnit ympäri Suomen. Liikussa hinta ja laatu todellakin kohtaavat. 

www.liikku.fi

Talin tenniskeskus

Talin Tenniskeskus on Euroopan suurin sisätennishalli, jossa eri toimijat ja hallin tilat luovat oivalliset puitteet tenniksen sekä muun liikunnan harrastamiseen. Talista löytyy mm.

  • sisä- ja ulkotenniskentät
  • kuntosali ja toiminnallisen harjoittelun tila → Fibaco valmentajat!
  • Tennis Shop ja mailahuolto
  • kahvilaravintola
  • hieroja

Tenniskeskuksesta saa tennisvalmennusta ja -kursseja kaikentasoisille pelaajille. Vuosittain tenniskeskuksessa järjestetään myös Suomen merkittävimpiä tenniskilpailuja, joihin osallistuu maamme parhaita tennispelaajia. Tervetuloa pelaamaan tennistä!  www.talintenniskeskus.fi 

FRESSI

Fressi on enemmän kuin pelkkä laadukas liikuntapaikka – se on kotoisa yhteisö, jossa viihdytään ja nautitaan liikunnan ilosta kuntotasoon katsomatta. Meillä on helppo aloittaa uusi harrastus ja erinomaiset puitteet kokeneimmankin atleetin harjoittelulle.

Fibacon päätoimipisteen vieressä Eteläesplanadilla sijaitsee Fressi, jonka tyytyväisiä salikävijöitä useat asiakkaamme jo ovat. Tutustu lisää  www.fressi.fi

Fit24 Hyvinkää

Fit24 Hyvinkää on Rentto Hallin liikuntakeskuksessa toimiva monipuolinen kuntoklubi, joka on auki 24/7. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Tiloissamme on myös asiakkaillemme tarkoitettu sulkapallokenttä. Meiltä löytyy lisäksi monipuoliset ryhmäliikuntatunnit sekä livenä että virtuaalina.

Haluamme mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelukonseptin tarjoamalla asiakkaillemme kattavat Personal Training- sekä Fibacon yksilövalmennuspalvelut. Lue lisää

www.fit24.fi/hyvinkaa

Power Center Kerava

Kuntosalimme on hyvin varusteltu ja laitevalikoima kattaa vaativammankin kuntoilijan toiveet. Tilava kuntosali on hyvin ilmastoitu sekä valoisa ja meiltä löytyy myös oma naisten kuntosali. Avulias henkilökuntamme ja yhteisöllinen ilmapiiri auttavat saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin ja nopeammin. Tule heti tutustumaan veloituksetta!

www.powercenter.fi

Hyvinvointikeskus Huuma

Hyvinvointikeskus Huuman modernit tilat on otettu käyttöön vuonna 2010. Kuntosalilaitteistomme ovat maailmanluokan tasoa ja Huumassa viihtyy niin nuori kuin vanha! Ryhmäliikuntasalit ovat alueellisesti ja jopa valtakunnallisesti ainutlaatuiset, pukuhuoneemme edustavat ja asiakasystävälliset.

Asiakkaitamme palvelemme tarjoamalla monimuotoisia hyvinvointipalveluja saman katon alla; kahvila, kampaamo, kauneushoitola, hieroja sekä lapsiparkki takaavat kävijöille miellyttäviä kokemuksia päivästä toiseen.

www.clubhuuma.fi

Easyfit Porvoo

EasyFit Porvoo on juuri uudistunut monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tarjoamme edulliseen hintaan runsaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja ja laadukkaan kuntosalin.

EasyFitillä on nyt kuntoilutilaa yli 1000 m2. Tule tutustumaan uudistuneeseen keskukseen asiakaspalvelun aukioloaikana.  Tarkemmat tiedot löydät allaolevasta linkistä.

http://www.easyfit.fi/porvoo/

Firstbeat

Suomalaisten kehittämä ja jo satojen tuhansien ihmisten käyttämä Hyvinvointianalyysi kertoo tutkitusti ja luotettavasti kuormittumisestasi sykevälivaihtelun avulla. Mittauksen avulla tiedät palaudutko arjessa riittävästi vai jääkö palautumisesi vajaaksi. Ammattilaisen antaman palautteen avulla saat keinoja kuinka palautua paremmin unen, työn kuormituksen rytmittämisen sekä liikunnan avulla. Fibaco valmentajat tekevät mittauksia sekä antavat palautteen! Varaa Firstbeat-mittauksesi täältä! 

www.firstbeat.com

Oulun Korkeakoululiikunta

Oulun korkeakoululiikunta on yliopiston, ammattikorkeakoulujen, ammattiopiston ja koulutuskuntayhtymän oma liikuntapalvelu Oulussa ja sen lähialueilla. Kaikki tarjoamamme liikunta- ja hyvinvointipalvelut löytyvät näiltä sivuilta.

Kokeile löydätkö omasi – me otamme haasteen vastaan!

http://www.oulunkorkeakoululiikunta.fi

Bulevardin Klinikka

Fibacon läheisyydessä sijaitseva lääkärikeskus ja yksityissairaala Bulevardin klinikka tarjoaa laajan palveluvalikoiman yleislääkäreistä erikoislääkäreihin. Tilamme ovat viihtyisät ja olemme panostaneet palveluun. Palveluihimme kuuluu kattavat tutkimusvalikoimat kuten laboratoriotutkimukset, röntgen, ultraääni, tietokone- ja magneettikuvaus. Fysio- ja toimintaterapeuttimme tarjoavat manuaalista terapiaa (OMT, Maitland), toimintaterapiaa ja antavat mm. post-operatiivista hoitoa sekä neuvontaa. Leikkaukset hoituvat modernissa sairaalassamme. Lue lisää palveluistamme: www.bulevardinklinikka.fi