Kaipaatko voimaa lantionalueelle, lisää kiertoa rankaan tai rentoa tehokkuutta svingiin?

Step 1

Kartoita kehosi toiminnallinen lähtötilanne, jotta tiedät kuinka voisit harjoitella laadukkaammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Step 2

Harjoita kehoasi kartoitettujen kehittämisalueiden mukaisesti vastaamaan lajin vaatimia fyysisiä osa-alueita: kehonhallinta, liikkuvuus, voimantuotto, rentous jne.

Fibacon fyysinen harjoittelu valmistaa kehosi golfin teknistä suoritusta varten.

Step 3

Siirrä tulokset lajiin!

Tasapainotamme kehoasi liikkeillä, joiden seurauksena voimantuottosi paranee.

Step 4

Nauti golfista!

Opit myös uuden tavan aktivoida kehoasi ennen kierrosta ja huoltaa kehoasi kierrosten välillä.

Oliver Lindell

”Yhtenä vahvimmista ominaisuuksistani on tasaisuus. Fibacon fyysinen valmennus auttaa minua parantamaan ja säilyttämään liikkuvuuden ja kehonhallinnan sekä nopeuttaa palautumistani.”

Oliver LindellAmmattilaisgolfarihttp://www.oliverlindellgolf.fi
Peter Erofejeff

” Selkein ero on, että aikaisemmin kierroksen jälkeen olen ollut aivan puhki ja nyt energiatasoni kierroksen jälkeen on edelleen optimitasolla! Minun ei tarvitse käyttää palautumiseen ja kehonhuoltoon niin paljon aikaa, kun kehoni toimii itse lajissa tasapainoisemmin. Myös vammojen ennaltaehkäisy on yksi tärkeimmistä asioista harjoittelussani Fibacolla. Samanaikaisesti kehitän monipuolisesti kehoni tukielementtejä, jotta saan itsestäni optimaalisen suorituskyvyn irti. ”

Peter ErofejeffAmmattilaisgolfarihttp://www.petererofejeff.com
Marika Voss

” Tärkeintä viime vuoden aikana oli edetä vammojen hoitamisesta niiden ennaltaehkäisyyn,  jotta voin keskittyä voimantuottoon. Omaan nyt enemmän keinoja huoltaa ja aktivoida kroppaa itsenäisesti reissujen päällä! Yleisesti kuva omasta fysiikasta ja sen vaikutuksista omaan svingiin on selkiytynyt. Hyvä meininki! ”

Marika VossAmmattilaisgolfariwww.marikavoss.com
Linda Henriksson

” Valmennuksen avulla kehitän koko ajan kehonhallintaani raskaampia treenejä ja lajia varten. Saan svingiin paremmin tehoja, kun koko keho pikkulihaksia myöten on herätelty töihin. Harjoittelulla myös ennaltaehkäisen loukkaantumisia, joita itseasiassa alunperin tulin Fibacolle korjaamaan, mutta nyt saan omatoimiharjoittelulla pidettyä kivut poissa ja voimme keskittyä suorityskykyyn.”

Linda HenrikssonAmmattilaisgolfarihttp://www.lindahenriksson.com
Jani Perttilä

”Fibacon treenien avulla saan vahvan tunteen kroppaani ja pystyn treenaamaan golfia kauemmin sekä tehokkaammin. Kun keho on kunnossa niin mielikin on virkeä ja pystyn keskittymään paremmin peleihini. ”

Jani PerttiläAmmattilaisgolfariwww.jpgolf.fi
Joonas Granberg

”Fibacon fysiikkavalmennuksesta saan vahvan tunteen, että kroppa toimii vaivattomasti sekä sen, että se tuntuu joka päivä mahdollisimman samalta pelatessani tärkeitä kierroksia.”

Joonas GranbergAmmattilaisgolfariwww.joonasgranberg.com
Niklas Dahlgren

” Fibacolta olen saanut harjoitteluuni avaimia, opastusta sekä apua juuri omiin tarpeisiini. Ohjaaja on kehittänyt monipuolisia harjoitteita juuri niitä osa-alueita varten mitä lähdettiin parantamaan. Treenit on räätälöity päivän tarpeen mukaan ja kehitystä on ollut kiva seurata.”

Niklas DahlgrenAmmattilaisgolfari
William Rönnholm

” Fibaco on auttanut minua pääsemään eroon vaivoista, jotka ovat piinanneet jo vuosia. Harjoittelu on tuonut minulle lisää räjähtävyyttä ja voimaa. Samanaikaisesti se on auttanut säilyttämään hyvän liikkuvuuden ja kehonhallinnan. ”

William RönnholmAmatöörigolfari