Tennisharrastaja, aktiivipelaaja tai huippu-urheilija

Fysiikkaharjoittelumme toiminta- ja suorituskykyä parantavat ratkaisut rakennetaan jokaiselle yksilöllisesti sopivan tasoisiksi. Työskentely kuntoutujien, terveysliikkujien ja huippu-urheilijoiden kanssa on meille jokapäiväistä ja intohimomme on saada asiakkaamme saavuttamaan omat yksilölliset tavoitteensa!
Tutustu yksilöharjoitteluun!

Tutustu fyysiseen vuosivalmennukseen – urheilijoille ja aktiivipelaajille!

Nuori tennisharrastaja – tavoitteena nousta kohti huippua?

Nuorten lajiharrastajien yksilöllinen tukeminen ja hyvien harjoittelumahdollisuuksien luominen on välillä haastavaa. Me tahdomme Fibacolla luoda turvallisen ja sopivantasoisen fyysisen harjoittelun ympäristön ammattiohjauksessa, jossa otetaan huomioon nuoren yksilöllinen kehitysvaihe, taitotaso sekä tavoitteet pitkällä aikajänteellä.

Lue lisää nuorille tennispelaajille suunnatusta fysiikkavalmennuksesta!

” Harjoittelu Fibacolla on lisännyt liikkuvuuttani ja kehoni tuntuu elastisemmalta sekä vahvemmalta. Valmennuksen avulla olen mm. saanut apua vaivojen hoitoon, ymmärtänyt syvien lihasten toiminnan merkityksen ja saanut sitä kautta kehoni toimimaan liikeketjuina kokonaisuudessaan paremmin. Yleisesti kropassa on sellainen hyvä, tasapainoinen tunne. Tärkeää on myös ollut henkilökohtainen harjoitussuunnitelma sekä -ohjelmat. Ja plussana treeneissä on Fibacon positiivinen, yhteisöllinen ja rento ilmapiiri! ”

Emma LaineTennisammattilainen

Kuinka hyödyn 

Fibaco-harjoittelusta?

Step 1

Kartoita kehosi toiminnallinen lähtötilanne, jotta tiedät kuinka voisit harjoitella laadukkaammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Step 2

Harjoita kehoasi kartoitettujen kehittämisalueiden mukaisesti vastaamaan lajin vaatimia fyysisiä osa-alueita: kehonhallinta, liikkuvuus, nopeus, reaktiokyky jne.

Step 3

Siirrä tulokset lajiin ja nauti tenniksestä!

Teemme tiivistä yhteistyötä Talin tenniskeskuksen kanssa!

Fibacon fysiikkavalmentajat toimivat Talin tenniskeskuksen uudistetulla kuntosalilla ja toiminnallisessa harjoitustilassa. Tarjoamme Talissa niin yksilö-, pari- kuin ryhmäohjausta. Tenniskeskuksen puitteet mahdollistavat loistavasti myös kokonaisvaltaisten Työkykypalvelujen tarjoamisen yrityksille!
Kysy lisää palveluista info@fibacogroup.com