Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennustamme käyttävät lukuisat tennisharrastajat, aktiivipelaajat sekä urheilijat.
Rakennamme suorituskykyä parantavat fyysisen harjoittelun ratkaisut yksilöllisesti.
Laadukas ja kokonaisvaltainen fysiikkavalmennus luo edellytykset kehittymiselle!

Tutustu yksilöharjoitteluun!

Tutustu fyysiseen vuosivalmennukseen – urheilijoille ja aktiivipelaajille!

Kuinka hyödyn 

Fibaco-harjoittelusta?

Step 1

Kartoita kehosi toiminnallinen lähtötilanne, jotta tiedät kuinka voisit harjoitella laadukkaammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Step 2

Harjoita kehoasi kartoitettujen kehittämisalueiden mukaisesti vastaamaan lajin vaatimia fyysisiä osa-alueita: kehonhallinta, liikkuvuus, nopeus, reaktiokyky jne.

Step 3

Siirrä tulokset lajiin ja nauti tenniksestä!

” Harjoittelu Fibacolla on lisännyt liikkuvuuttani ja kehoni tuntuu elastisemmalta sekä vahvemmalta. Valmennuksen avulla olen mm. saanut apua vaivojen hoitoon, ymmärtänyt syvien lihasten toiminnan merkityksen ja saanut sitä kautta kehoni toimimaan liikeketjuina kokonaisuudessaan paremmin. Yleisesti kropassa on sellainen hyvä, tasapainoinen tunne. Tärkeää on myös ollut henkilökohtainen harjoitussuunnitelma sekä -ohjelmat. Ja plussana treeneissä on Fibacon positiivinen, yhteisöllinen ja rento ilmapiiri! ”

Emma LaineTennisammattilainen

Nuori tennisharrastaja – tavoitteena nousta kohti huippua?

Nuorten lajiharrastajien yksilöllinen tukeminen ja hyvien harjoittelumahdollisuuksien luominen on välillä haastavaa. Me tahdomme Fibacolla luoda turvallisen ja sopivantasoisen fyysisen harjoittelun ympäristön ammattiohjauksessa, jossa otetaan huomioon nuoren yksilöllinen kehitysvaihe, taitotaso sekä tavoitteet pitkällä aikajänteellä.

Lue lisää nuorille tennispelaajille suunnatusta fysiikkavalmennuksesta!

Teemme tiivistä yhteistyötä Talin tenniskeskuksen kanssa!

Fibacon fysiikkavalmentajat toimivat Talin tenniskeskuksen uudistetulla kuntosalilla ja toiminnallisessa harjoitustilassa. Tarjoamme Talissa niin yksilö-, pari- kuin ryhmäohjausta. Tenniskeskuksen puitteet mahdollistavat loistavasti myös kokonaisvaltaisten Työkykypalvelujen tarjoamisen yrityksille!
Kysy lisää palveluista info@fibacogroup.com