Aloitimme yhteistyön Talin tenniskeskuksen kanssa!

Fibacon fysiikkavalmentajat tekevät Talin tenniskeskuksen uudistetulla kuntosalilla ja toiminnallisessa harjoitustilassa niin yksilö-, pari- kuin ryhmäohjauksia. Tenniskeskuksen puitteet mahdollistavat loistavasti myös kokonaisvaltaisten Työkykypalvelujen tarjoamisen yrityksille!

Teemme yhteistyötä HVS-tenniksen sekä muiden Talin toimijoiden kanssa, joten luvassa on yksilövalmennuksen lisäksi myös paketteja, joissa yhdistyy niin fysiikkaharjoittelu kuin tennisvalmennus.

Fibaco Eteläesplanadi

Tennisharrastajien fysiikkaharjoittelu -ryhmä alkaa 7.2.2018. Lue lisää! 

” Harjoittelu Fibacolla on lisännyt liikkuvuuttani ja kehoni tuntuu elastisemmalta sekä vahvemmalta. Valmennuksen avulla olen mm. saanut apua vaivojen hoitoon, ymmärtänyt syvien lihasten toiminnan merkityksen ja saanut sitä kautta kehoni toimimaan liikeketjuina kokonaisuudessaan paremmin. Yleisesti kropassa on sellainen hyvä, tasapainoinen tunne. Tärkeää on myös ollut henkilökohtainen harjoitussuunnitelma sekä -ohjelmat. Ja plussana treeneissä on Fibacon positiivinen, yhteisöllinen ja rento ilmapiiri! ”

Emma Laine
Emma LaineTennisammattilainen

Kuinka hyödyn 

Fibaco-harjoittelusta?

Step 1

Kartoita kehosi toiminnallinen lähtötilanne, jotta tiedät kuinka voisit harjoitella laadukkaammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Step 2

Harjoita kehoasi kartoitettujen kehittämisalueiden mukaisesti vastaamaan lajin vaatimia fyysisiä osa-alueita: kehonhallinta, liikkuvuus, nopeus, reaktiokyky jne.

Step 3

Siirrä tulokset lajiin.