Fysioterapian ja naprapatian manuaalinen käsittely

InBody-kehonkoostumusmittaus ja testauspalvelut

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Elina Happo
Suomen Terapiatalo Oy

Lisäpalvelut

Meiltä saat aina oireiden mukaista hoitoa!
Aluksi kartoitamme aina kehosi tämän hetkisen tilanteen ja tarpeet.

Fysioterapian ja naprapatian manuaalinen käsittely kuuluu olennaisesti ko. hoitomuotoihin. Fysioterapian ja naprapatian manuaalinen käsittely eroaa jonkin verran toisistaan, vaikka molemmissa käytetään pehmytkudoskäsittelyä ja mobilisaatiota. Naprapatia on lisäksi erikoistunut nivelten manipulaatioon, neuraalikudoksen mobilisaatioon ja harjoitusterapiaan. Lisäksi oireiden vaatiessa voimme varata myös erillisen hieronnan tai tehdä kinesioteippausta. Meillä on yksityiset ja rauhalliset vastaanottotilat.

Varaa aika Timmasta.

InBody-kehonkoostumusmittausta suosittelemme jokaiselle, joka haluaa parantaa hyvinvointiaan. Mittauksella saat tarkkaa ja ajantasaista tietoa siitä, miten kehosi voi. Vain alle minutin kestävällä mittauksella saat perutietojen lisäksi (kg, pituus, BMI) tiedon mm. kehosi lihasmassasta, rasvaprosentista ja vedenmäärästä jaolteltuna kehon eri osiin. Saat mittauksesta raporttilomakkeen, jonka käymme yhdessä läpi mittauksen jälkeen. Menetelmä on turvallinen, nopea, edullinen, luotettava ja helppo!

Kuntotestausta teemme myös kunto- ja kilpaurheilijoille. Kuntotestillä testataan kuntoa, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa niin ylä- kuin alavartalossa. Testien tulokset arvioidaan viitearvojen mukaan ja näin saadaan tietoa juuri sinun tasostasi ikäluokkaasi verraten. Kuntotesti auttaa luomaan tavoitteet harjoittelulle ja motivoi sinut liikkumaan.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Suomen Terapiatalo Oy:n toimesta löytyy tiloistamme. Voit varata ajan lyhytterapiaan Elinalle suoraan Terapiatalon ajanvarauksesta arkisin klo 9-15:00 p. 0400 936 966 tai elinahappo@gmail.com.