Selvitämme oireidesi syyt ja luomme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Fysioterapiassa hoidamme kehosi kuntoon ja samalla vahvistamme kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Fysioterapiassa pyrimme laadukkaalla ohjauksella ennaltaehkäisemään mahdollisia vammoja ja parantamaan toimintakykyä.

 Varaa aika fysioterapian alkukartoitukseen.
Otamme sinuun yhteyttä 24h sisällä!

Fysioterapia

Kärsitkö kivusta tai muista oireista? Yleisimmät tuki- ja liikuntaelinvaivat kuten niska-hartia-, polvi- ja selkäkivut ovat hoidettavissa fysioterapialla ja oikeanlaisella harjoittelulla. Fysioterapia on tehokkaimmillaan kun siinä yhdistetään terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä sekä omatoimiharjoittelua.

Alkukartoituksessa fysioterapeuttimme tutkii oireesi ja niiden syyt. Alkukartoituksen pohjalta luodaan henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Fysioterapian tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan hyvä liikunta- ja toimintakyky ilman kipuja. Tämän jälkeen pyrimme vahvistamaan terapeuttisella harjoittelulla kehoasi kokonaisvaltaisesti ja parantamaan suorituskykyäsi.

Fysioterapia Fibacolla on edistyksellistä, ratkaisukeskeistä, vaikuttavaa ja kokonaisvaltaista. Fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Kuntoutat vaivasi sekä kehität samalla fyysistä kuntoasi.

Fysioterapeuttimme löydät täältä. Fibaco on yksityinen terveydenhuollon palveluntuottaja Helsingissä. Fysioterapia-, naprapatia- ja hierontapalvelumme ovat AVI:n valvomaa lakisääteistä toimintaa.

Meiltä fysioterapiaa myös kotikäyntinä!

Kotikäynnillä hoidamme kehon kipu- ja jumitiloja käyttämällä terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista käsittelyä tilanteen mukaan. Lisäksi saat terveyttä ja toimintakykyä edistävää neuvontaa ja ohjausta. Helpota arkeasi ja tilaa palvelu kotiin!

Palvelu saatavilla Helsingissä alueella Kruununhaka, Ullanlinna, Eira ja Punavuori.
Varaa aika Timma-ajanvarauksesta.

1.1.2024 alkaen fysioterapeutin kotikäynneistä saat 60% kotitalousvähennystä. Vähennyksen saa, kun palvelu on toteutettu asiakkaan kotona ja sen on tehnyt laillistettu fysioterapeutti. Lisätietoja tästä. 

Etäfysioterapia

Etäfysioterapiassa tutkitaan erilaisin testiliikkein oireiden syitä ja pyritään hoitamaan kehoa esimerkkiohjauksen avulla.

Lisäksi saat terveyttä ja toimintakykyä edistävää neuvontaa ja ohjausta sekä tietoa, mitä tehdä oireiden/kipujen poistamiseksi ja kehon vahvistamiseksi.

Pidämme etäfysioterapian videoyhteydellä. Varmista mahdollisuutesi tietokoneen/tabletin/älypuhelimen käyttöön etäyhteyden saamiseksi, sillä lähetämme linkin sähköpostiisi etukäteen.

Onko sinulla akuutti vaiva?

”Urheiluvammojen kuntoutus sekä myös toipumisen jälkeen parhaaseen mahdolliseen kisakuntoon pääseminen onnistuu Fibacolla loistavasti. Heiltä löytyy moneen urheilulajiin ammattitaitoinen fysioterapeutti, joka osaa keskittää kuntoutuksen ja ohjauksen juuri sinun lajiin sopivaksi.”

Jami NumminenMotocross