KENELLE?

Terveysliikunta on suunnattu kaikenkuntoisille ja -ikäisille liikkujille sekä aktiivikuntoilijoille, sillä huomioimme perusteellisesti tarpeesi sekä tavoitteesi. Hyödynnä ammattiohjaajiamme löytääksesi sopivan tavan kohottaa kuntoasi ja parantaa hyvinvointiasi – löydämme varmasti yhdessä sopivan tehokkaat ratkaisut! → Kuinka aloitan kartoittamaan minulle sopivia ratkaisuja? 

MITEN MOTIVOITUA?

Ohjauksen avulla autamme sinua löytämään mielekkään tavan liikkua aktiivisesti ja tuemme aktiviikuntoilijoita löytämään tasapainoa harjoitteluun. Konseptimme mukaisen harjoittelun ja ravitsemuksen avulla vaikutamme nopeasti toimintakykyysi ja hyvinvointiisi, sillä tuemme sinua onnistumisiin arjessa. Liikunta- ja valmennuspalvelujemme sisältö ja aloitustaso on täysin muokattavissa juuri sinulle sopivaksi! → Mistä tiedän oman aloitustasoni?  Kuinka tutustun palveluun?

APUA KIPUOIREISIIN?

Harjoittelumallimme mahdollisuudet on suunniteltu yhdessä fysioterapeutin kanssa ja kaikki ohjaajamme on koulutettu toimimaan yhtäläisellä ammattimaisella tarkkuudella. Ohjaajiemme taustatukena on myös muita terveys- ja hoitoalan eri ammattilaisia, jolloin haastavissakin niska-, selkä- ja niveloireissa voimme turvallisesti löytää sinulle sopivan tavan harjoitella ja parantaa hyvinvointiasi. → Mistä tiedän saanko apua juuri minun oireisiin?

Tutustu ohjaukseen, motivoidu ja rakenna oma tarinasi!