Selvitämme lähtötasosi kehonkartoituksella.

Laadukas liikunta kohottaa fyysistä toimintakykyäsi sekä auttaa pitämään kehosi terveenä.

Saavuta tavoitteesi ja paranna suorituskykyäsi ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Terveysliikunta

On tavoitteenasi painonpudotus, kunnon kohottaminen tai lihaskunnon parantaminen, oma ”personal trainerisi” auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ohjaajamme, valmentajamme ja fysioterapeuttimme ovat ammattilaisia eri liikuntalajeissa. On lajisi esim. juoksu, golf tai crossfit, autamme sinua suoritustekniikoissa, lajin vaatimissa fyysisissä ominaisuuksissa ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä.

Yksipuolinen kuormitus liikunnassa tai arjessa voi aiheuttaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten polvi-, olkapää- tai selkäkipuja. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ottavat huomioon kiputilasi ja auttavat pääsemään harjoittelulla kivuista eroon.

Kartoita lähtötasosi ja luo yhdessä ammatilaistemme kanssa suunnitelma harjoitteluasi ja liikuntaa varten. Laadukkaan ohjauksen avulla varmistamme, että kehosi pysyy terveenä matkalla kohti tavoitteitasi. Yhdistä säännöllinen liikunta, ravinto, palautuminen ja hyvä olo tasapainoiseksi osaksi elämää.

Saavuta tavoitteesi ja vietä terveempää arkea!

”Harjoittelun myötä fyysinen kehonhallinta on parantunut, samoin lihaskunto. Golfissakin on tasoitus pudonnut – jee! Yleisesti kiinnitän enemmän huomiota oman ajan ottamiseen kiireisessä työrytmissä.”

Anne FreyArvid Nordquist - Maajohtaja

”Aloitin Fibacolla treenaamisen kolme kuukautta selän luudutusleikkauksen jälkeen, koska halusin varmistua siitä, että treenaan oikein, ja että keskityn treenaamisessa oikeisiin asioihin toipumiseni ja kokonaisvaltaisen hyvinvointini kannalta. 10kk ohjatun ja itsenäisen harjoittelun jälkeen kehon kannatukseni, liikkuvuuteni ja ryhtini ovat parantuneet ja selän hyvinvoinnin kannalta olennaiset lihakset ovat vahvistuneet. Harjoittelutunnit Iiriksen kanssa ovat olleet monipuolisia, superhauskoja sekä haastavia yhtäaikaa ja olen erityisesti pitänyt siitä, että tunnin ohjelma on joka kerta erilainen enkä tiedä mitä odottaa. Paitsi että hiki tulee takuuvarmasti :)”

Kirsi KeränenKuntoliikkuja

Tutustu ohjaukseen, motivoidu ja ota ensimmäinen askel kohti hyvinvointi!