Terveysliikunta on suunnattu kaikenkuntoisille ja -ikäisille liikkujille sekä aktiivikuntoilijoille, sillä huomioimme perusteellisesti tarpeesi sekä tavoitteesi. Hyödynnä ohjaajiamme miettiessäsi itsellesi sopivaa tapaa parantaa hyvinvointiasi – löydämme varmasti yhdessä sopivat ratkaisut!

Onko sinulla liikunnallista harrastusta tai tiedätkö minkälaisesta liikunnasta pidät? Yksi tehtävistämme on ohjauksen avulla auttaa sinua löytämään mielekäs tapa liikkua. Tuemme sinua myös muiden tavoittelemiesi asioiden saavuttamisessa. Konseptimme mukaisen harjoittelun ja ravitsemuksen avulla vaikutamme positiivisesti toimintakykyysi ja hyvinvointiisi. Liikuntapalvelumme on täysin muokattavissa juuri sinulle!

Onko sinulla kipuja ja oireita, jotka vaikuttavat arjen hyvinvointiisi? Harjoittelumallimme mahdollisuudet on suunniteltu yhdessä fysioterapeutin kanssa ja kaikki ohjaajamme on koulutettu toimimaan yhtäläisellä ammattimaisella tarkkuudella. Ohjaajiemme taustatukena on myös muita terveys- ja hoitoalan eri ammattilaisia, jolloin haastavissakin niska-, selkä- ja niveloireissa voimme turvallisesti löytää sinulle sopivan tavan harjoitella ja parantaa hyvinvointiasi.

Tutustu palveluumme, motivoidu ja rakenna oma tarinasi!