Lätkäharrastaja, aktiivipelaaja tai ammattipelaaja

Fysiikkaharjoittelumme toiminta- ja suorituskykyä parantavat ratkaisut rakennetaan jokaiselle yksilöllisesti sopivan tasoisiksi optimoidaksemme kehittymisen tavoitteena olevissa suorituskyvyn osa-alueissa. Työskentely kuntoutujien, terveysliikkujien ja huippu-urheilijoiden kanssa on meille jokapäiväistä ja intohimomme on saada asiakkaamme saavuttamaan omat yksilölliset tavoitteensa!

Tutustu yksilöharjoitteluun!

Tutustu urheilijoiden fyysiseen valmennukseen ja kesäharjoitteluun!

Mikko Karhu p. 044 323 4956
Roope Matilainen p. 050 339 6763

Kuinka hyödyn
Fibaco-harjoittelusta?

Step 1

Kartoita kehosi toiminnallien lähtötilanne, jotta tiedät kuinka harjoitella laadukkaammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Step 2

Harjoita kehoasi kartoitettujen kehittämisalueiden mukaisesti vastaamaan lajin vaatimia fyysisiä osa-alueita.

Step 3

Siirrä tulokset lajiin ja saavuta tavoitteesi!

” Aloitimme Fibacon kanssa yhteistyön keväällä 2017 ja sen jälkeen maalivahtiemme kehon hahmottamis- ja hallintakyky sekä ryhti on mennyt tasaisesti eteenpäin. Myös liikehallinta ja lihasaistimus on parantunut. Olemme viimeisen puolentoista vuoden aikana edenneet prosessissa progressiivisesti ryhti- ja kehonhahmotusharjoitteista liikkuvuuden, keskivartalon hallinnan ja voimantuoton kautta kohti nopeusharjoittelua ja taitavuutta. Voin varauksetta suositella Fibacoa nuorten urheilijoiden ja jääkiekkomaalivahtien fysiikkaharjoittelukumppaniksi! ”

Janne LaineMaalivahtivastaava HIFK Ishockey r.f.

”Olen saanut Fibacon kautta harjoitteluuni monipuolisuutta ja etenkin liikkuvuutta parantavia harjoituksia. Sen myötä liikeratojen laajeneminen edesauttaa voimantuotossa, tasapainossa, nopeudessa ja palautumisessa, jotka kaikki ovat erittäin tärkeitä jääkiekossa. Syvien lihasten aktivointi auttaa myös peleihin valmistautumisessa ja ennaltaehkäisee loukkaantumisia. Olen ollut erittäin tyytyväinen Fibacolta saamaani apuun harjoittelussa ja tulen käyttämään sitä myös tulevaisuudessa osana harjoitteluani!”

Janne PesonenAmmattijääkiekkoilijahttps://fi.wikipedia.org/wiki/Janne_Pesonen

” Olen oppinut käyttämään luistelussa tarvittavia lihaksia paremmin ja yleisesti kehon tuntemus on parantunut. Pystyn nykyisin ylläpitämään peliasennon vaivattomammin. Koen myös kehoni palautuvan nopeammin; jaksan neljän pelin viikolla pelata kaikki ottelut hyvällä temmolla, kun lihaksisto ei väsy niin helposti. Olen huomannut lyhyessä ajassa suoria hyötyjä jääkiekon peluuseen.”

Iikka KangasniemiAmmattijääkiekkoilija