Lenkkeilijä, aktiivijuoksija tai kilpajuoksija – mitä hyödyn fyysisestä valmennuksesta?

Step 1

Kartoita kehosi toiminnallinen lähtötilanne, jotta tiedät kuinka voisit harjoitella laadukkaammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Step 2

Harjoita kehoasi kartoitettujen kehittämisalueiden mukaisesti vastaamaan hyvän juoksutekniikan fyysisiä vaatimuksia. Opi tehokkaan voimantuoton lisäksi myös monipuolisesti erilaisia valmistavia ja palauttavia harjoitteita.

Step 3

Siirrä tulokset lajiin: rentoutta, tehoa sekä taloudellisuutta juoksuun.

Step 4

Nauti juoksemisesta. Saavuta tavoitteesi!

” Olin aina pitänyt omaa kehonhallintaani melko hyvänä ja riittävän hyvänä suunnistajalle. Jo ensimmäinen käyntini Fibacossa kuitenkin paljasti, että parannettavaa löytyy rutkasti ihan perusjutuista lähtien. On ollut mielenkiintoista tutustua oman kropan toimintaan asiantuntijan opastuksella saaden samalla konkreettisia keinoja ongelmakohtien korjaamiseen. Henkilökohtaisesti räätälöity treeniohjelma motivoi tekemään joskus vähän tylsältä tuntuvia, mutta juoksun kannalta niin tärkeitä aktivoivia, avaavia ja vahvistavia liikkeitä. Fibacon avulla olen saanut parannettua juoksuasentoani ja avattua kestojumeja. ”
Pihla OtsamoSuunnistaja, twitter @pihlaotsamo, insta @pihlamaaria

”Olen harjoitellut Fibacolla vuoden ajan ja olen äärimmäisen tyytyväinen. On vaikea sanoa, kuinka paljon viime kevään ja kesän onnistuneesta treenamisesta on Fibacon ansiota, mutta minulla ei ole ollut ”juoksu-urallani” näin ehjää treenikautta. Koen, että juoksutekniikkani on parantanut selkeästi.

Suosittelen Fibacon valmennusta kaikille juoksijoille, joilla on lihasvammoja tai ongelmia tekniikan kanssa.”

Niklas Tallqvist