Edistyksellisiä, ratkaisukeskeisiä ja henkilökohtaisia palveluja.

Suorituskykyä ja työtehokkuutta!

Aloita työhyvinvointikartoituksella!

UUSI!

Yrityksen terveystestit!

Testaa työyhteisön hengitys-, verenkierto-, tuki- ja liikuntaelinten terveys helposti tehokkaalla tavalla.

Nopeilla mittauksilla saat arvokasta ja konkreettista tietoa fyysisestä terveydestä.

Tue henkilöstöäsi terveempään arkeen testien avulla!

Luennot ja testauspäivät

Nopea ja vaivaton tapa tuoda työhyvinvointiteot arkeen suoraan työpaikallenne. Tilaa meidät toimistolle tai osaksi tyhy-päiväänne! 

Luennoimme aiheesta kuin aiheesta. Pidettyjä luentoaiheita ovat:

  • harjoitusmuotoinen infopaketti (työn kuormitustekijät ja fyysinen palautuminen)
  • työkyky ja resilienssi
  • hyvinvointi ja aktiivinen elämäntapa

Inbody-kehonkoostumusmittaukset ja kehonkartoitukset ovat yksilöllisiä testauspalveluja:

  • Inbody-mittaus kestää 10min. ja kertoo kehonkoostumuksen nykytilan. Kirjallinen palaute auttaa ymmärtämään kehon toimintaa sekä motivoi aktiiviseen elämäntapaan.
  • Kehonkartoitus on toiminnallinen testaus, jossa selvitetään kehon liikkuvuus- ja lihastasapainoa, lihaksiston kuntoa sekä kipujen/oireiden syitä. Saat yhteenvedossa konkreettista tietoa kehosi toiminnallisesta nykytilasta.

Tiimipäivä

Virkisty, viihdy ja palaudu!

Hyvän kunnon, fyysisen aktiivisuuden sekä terveellisten elämäntapojen yhteys työssäjaksamiseen ja stressin vähentymiseen on kiistaton. Liikunnallisen harrastuksen aloittaminen on helppoa ja kynnys siihen matala, kun se toteutetaan osallistujan lähtötaso ja vahvuudet huomioiden. Fibacon työhyvinvointia edistävissä paketeissa lähestymistapa terveyteen on kokonaisvaltainen. 

Tiimipäivät rakentuvat yleisimmin valitsemanne teeman mukaisesti:

  • luento, tiimipalaveri tai muu info yksityistilassa
  • kuntotestaus, rentoutumisharjoitus, syvävenyttely, pilates, jooga tai hikitreeni
  • suihku & saunominen
  • rentoa yhdessäoloa, pelailua tai karaokea
  • lounas, välipala, päivällinen tai kahvit

Työkykyprojekti

Hyvinvointi näkyy työyhteisössä parempana tuottavuutena, henkilöstön sitoutumisena sekä yleisen ilmapiirin energiatason parantumisena. Hyvinvoivan työntekijän on helppo tuoda oma potentiaalinsa ja osaamisensa esille. On tärkeää, että työyhteisössä koetaan, että heidän hyvinvoinnillaan on väliä!

Fibacon kattavat työkykyprojektit ampaisevat käyntiin esim. työyhteisön teemapäivällä. Päivän jälkeen työyhteisön jäsenet saavat itselleen henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa kartoitetaan kehon toiminnallisuuden tila, fyysisen aktiivisuuden tarve, yleinen vointi, ravitsemus, uni sekä käydään läpi omakohtainen harjoitusohjelma ja tuen tarve. Palvelukokonaisuuksiin voidaan yhdistää myös ryhmäliikuntaa, henkistä valmennusta ja työnohjausta. 

Pitkän aikavälin projektien tarkoitus on saada fyysiseen aktiivisuuteen ja terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin henkilökohtainen tuki, mittaus ja seuranta. Tämän avulla taataan, että hyvinvointia ja jaksamista edistävät muutokset motivoisivat ja olisivat pysyviä. Suuria muutoksia ei saada aikaan hetkessä, vaan ne vaativat sitoutumista, henkilökohtaista seurantaa, jatkumon sekä mahdollisuuden muuttaa kurssia mikäli tarve vaatii. 

Työhyvinvointiprojektit räätälöidään yrityksellenne yhdessä Fibacon ammattilaisten kanssa työyhteisöstänne nousseiden tarpeiden, toiveiden ja aikataulujen mukaan ja ovat kestoltaan 1-24kk. 

Referenssit

Barona
Arvid Nordquist
HPP Asianajotoimisto
Intera Partners
Lakewood