Uudenaikaisia ja henkilökohtaisia palveluja.

Työkykypalvelut.

Suorituskykyä ja työtehokkuutta!

Aloita työhyvinvointikartoituksella!

Yrityksen työhyvinvointikartoitus

Tunnistatko miten henkilöstösi voi?
Haluatko henkilöstöllesi työvälineitä oman hyvinvoinnin ja työkyvyn parantamiseen?
Tiedätkö eri mahdollisuuksista työhyvinvointi- ja työkyky-palvelutarjonnassa?

Työhyvinvointikartoituksen taustatietokysely auttaa sinut alkuun, jonka jälkeen saat veloituksettoman työhyvinvointikonsultaation.

Kick Off -päivä

Virkisty, viihdy ja palaudu!

Hyvän kunnon, fyysisen aktiivisuuden sekä terveellisten elämäntapojen yhteys työssäjaksamiseen ja stressin vähentymiseen on kiistaton. Liikunnallisen harrastuksen aloittaminen on helppoa ja kynnys siihen matala, kun se toteutetaan osallistujan lähtötaso ja vahvuudet huomioiden. Fibacon työhyvinvointia edistävissä paketeissa lähestymistapa terveyteen on kokonaisvaltainen. 

Kick Off -päivät rakentuvat yleisimmin valitsemanne teeman mukaisesti:

  • luento / infopläjäys
  • treeni / kuntotestaus / rentoutumisharjoitus
  • suihku & saunominen
  • lounas / välipala

Työkykyprojekti

Hyvinvointi näkyy työyhteisössä parempana tuottavuutena, henkilöstön sitoutumisena sekä yleisen ilmapiirin energiatason parantumisena. Hyvinvoivan työntekijän on helppo tuoda oma potentiaalinsa ja osaamisensa esille. On tärkeää, että työyhteisössä koetaan, että heidän hyvinvoinnillaan on väliä!

Fibacon kattavat työkykyprojektit ampaisevat käyntiin työyhteisön teemapäivällä. Päivän jälkeen työyhteisön jäsenet saavat itselleen henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa kartoitetaan kehon toiminnallisuuden tila, fyysisen aktiivisuuden tarve, yleinen vointi, ravitsemus, uni sekä käydään läpi omakohtainen harjoitusohjelma ja tuen tarve. Palvelukokonaisuuksiin voidaan yhdistää myös henkinen valmennus ja työnohjaus. 

Pitkän aikavälin projektien tarkoitus on saada fyysiseen aktiivisuuteen ja terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin henkilökohtainen tuki, mittaus ja seuranta. Tämän avulla taataan, että hyvinvointia ja jaksamista edistävät muutokset motivoisivat ja olisivat pysyviä. Suuria muutoksia ei saada aikaan hetkessä, vaan ne vaativat sitoutumista, henkilökohtaista seurantaa, jatkumon sekä mahdollisuuden muuttaa kurssia mikäli tarve vaatii. 

Työhyvinvointiprojektit räätälöidään yrityksellenne yhdessä Fibacon ammattilaisten kanssa työyhteisöstänne nousseiden tarpeiden, toiveiden ja aikataulujen mukaan ja ovat kestoltaan 1-24kk. 

Referenssit

Barona
Arvid Nordquist
HPP Asianajotoimisto
Intera Partners
Lakewood