GOLF

” Valmennuksen avulla kehitän koko ajan kehonhallintaani raskaampia treenejä ja lajia varten. Harjoittelulla ennaltaehkäisen myös loukkaantumisia. ”

” Harjoittelu on tuonut minulle lisää räjähtävyyttä ja voimaa. Samanaikaisesti se on auttanut säilyttämään hyvän liikkuvuuden ja kehonhallinnan. ”

JUOKSU

” Minulla ei ole ollut aiemmin juoksu-urallani näin ehjää treenikautta. Koen, että juoksutekniikkani on parantanut selkeästi. ”

” Henkilökohtainen treeniohjelma motivoi tekemään joskus vähän tylsältä tuntuvia mutta juoksun kannalta niin tärkeitä aktivoivia, avaavia ja vahvistavia liikkeitä.  Fibacon avulla olen mm. saanut parannettua juoksuasentoani ja avattua kestojumeja. ”

JÄÄKIEKKO

” Olen oppinut käyttämään luistelussa tarvittavia lihaksia paremmin ja yleisesti kehon tuntemus on parantunut. Pystyn nykyisin ylläpitämään peliasennon vaivattomammin. Koen myös kehoni palautuvan nopeammin. ”

TENNIS

” Harjoittelu Fibacossa on lisännyt liikkuvuuttani ja kehoni tuntuu elastisemmalta sekä vahvemmalta. Yleisesti kropassa on sellainen hyvä, tasapainoinen tunne. ”

TRIATHLON

” Finntriathlon suosittelee Fibaco valmennusta kestävyysurheilijoille. ”

” Se, että joku katsoo vieressä ja valvoo, että liikkeet tekee oikein, on ainakin itselleni ollut paras tapa oppia uusia asioita. ”